Angelina Jolie häpeissään kotimaansa takia”, otsikoi MTV3. Totuushan on kuitenkin jo pitkään ollut, että Yhdysvallat on häpeissään Joliesta, ei toisinpäin. ”Jolie sanoi myös monien muiden USA:n tekemien asioiden järkyttäneen häntä viime vuosina.”, MTV3.fi jatkaa. Minäkin olen häpeissäni – vaikken jenkki olekaan – siitä, että Jolie saa vielä asua Yhdysvalloissa. Mokoma avioliiton rikkoja.

 

Episodi kertoo Jake Gyllenhaalin urasta hauskasti. Hän ei lähtenyt The Dreamersiin mukaan, koska ”eurooppalainen taide” olisi saattanut olla vahingollista hänen uralleen. The Day After Tomorrowin jälkeen hän oli itsensä myynyt (siis ei siinä merkityksessä, kuin pervoimmat lukijat sen käsittävät) ja Brokeback Mountainin (kyllä, se ”homoelokuva”) jälkeen hän on leimaantunut homo-cowboyksi. Valitan Jake, aina ei voi voittaa, mutta sä et voita ikinä.

Olenko ainoa, jolle oli yllätys, että ”homo-cowboy -elokuva” sijoittuu 1960-luvun tienoille? Minulle cowboy-sanasta tulee ensimmäisenä mieleen villi länsi, saluunat, hevoset, huorat (tämäkään sana ei Wordin mukaan sovi kirjoittamani tekstin tyyliin), Deadwood, John Wayne ja vaikka mitä. Mutta EI 1960-lukuun sijoittuvaa draamaa. Näköjään mikä vain, missä on homoja voi voittaa Oscareita. En ole elokuvaa nähnyt, enkä tiedä siitä mitään, mutta tekee nyt vain mieli väittää sitä huonoksi.

Huomenna on vaalit. Äänestäkää. Tai usutan homo-cowboy -elokuvan peräänne ja sitten saat*na soikoon minä re[sensuroitua. Toimittaja].